Prøv gratis
Prøv graits
Kursus

Bevar din ro i forhandlinger

- Mirja Bang
Anbefales til dem, som vil lære om styrker og svagheder i netop deres salgstalent, og få konkrete værktøjer, som kan hjælp dig mod at blive en highperformer i dit salg.

Kursusbeskrivelse

Ønsker du større ro i dine forhandlinger og at skabe et trygt rum for dine kunder?

Mange ændrer sig personligt, når de har en salgsdialog, hvilket får dem til at forekomme utroværdige og anmassende - uden det er intentionen. Ubevidst ender mange også med at afvige fra deres plan og reagere uhensigtsmæssigt, fordi de bliver udfordret eller presset af kunden.

I løbet af kurset, kommer vi til at gennemgå, hvorfor det er så vigtigt at blive klogere på sin selvbevidsthed, og hvordan det kan styrke din identitet som sælger. Vi arbejder med en model som forklarer, hvad der sker i hjernen på få millisekunder, når du oplever modstand, der gør dig irriteret og bringer dig ud af kurs.

Du lærer at opfange dit humør, imens du har en dialog, og hvordan du kan komme i kontrol og skifte dit humør til en mere passende tilstand. Ved at fokusere på dine tanker, din adfærd og små sproglige teknikker, vil du lære at dreje samtalen over på det, der skaber værdi for begge parter.

Efter dette kursus kan du forvente at have en bedre indsigt i dig selv og have større fokus på din egen retning, hvilket vil få udfordringer til prelle lettere af, så du kommer hurtigere i mål. Du vil skabe bedre forudsætninger for at kontrollere dit eget humør, blive roligere og holde fast i din integritet under pres. Måske begynder du endda at sætte retning på alt, hvad du foretager dig i dit arbejde - og bliver en mester til at finde bedre løsninger.
Kurset har en værdi af 3.999 kr.

>>Klik her <<

Og prøv det gratis, ved at skrive dig op til en gratis testperiode

Bevar din ro i forhandlinger

Indblik i hvorfor mange afviger fra deres plan og reagerer uhensigtsmæssigt.
Viden om hvad der sker i din hjerne under pres.
Indsigt i hvordan det er muligt hurtigt at opdage signaler fra din hjerne.

UDBYTTE

Du bliver roligere og dygtigere til at få dine kunder til at føle sig trygge.
Du får konkrete værktøjer til at kontrollere dit humør under dialoger.
Du styrker din stil som forhandler og bliver dygtigere til at finde vejen ud af en presset situation.

Prøv Hubben af gratis
heart-pulse linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram