Prøv gratis
Prøv graits

Iris Engelund

Om Iris Engelund
Iris er professionel keynote speaker og har i mere end 20 år arbejdet strategisk med virksomheder. De seneste år har Iris inspireret mere end 20.000 mennesker med sit foredrag ’Sæt dit talent i spil’ og arbejdet med talentudvikling i både store og små virksomheder, samt talent-coached både ledere, teams og private personer. Hun er kendt for at brænde igennem med sin humoristisk og inspirerende undervisning.
Ved at sætte fokus på talenter, hjælper Iris ledere og teams med at opnå mål – og på den måde optimere arbejdsprocesser og skabe forståelse for, hvordan hele organisationen får maximalt udbytte af det menneskelige potentiale, der er til rådighed. Når Iris underviser har hun fokus på, hvordan vores forskellige skjulte talenter har en afgørende rolle for relationerne mennesker imellem. Med et inspirerende oplæg giver hun på en humoristisk måde et kvalificeret bud på, hvordan man kan sætte sit talent i spil og skabe nye og bedre handlemuligheder i virksomhederne. Undervisningen er altid krydret med illustrative øvelser og eksempler fra hverdagen.

Talentudviklingen løfter virksomhederne i forhold til vækst, effektivitet, opgaveløsning, motivation og arbejdsglæde. Iris benytter sig under sine foredrag, af sin egen softwareplatform “Play Your Talent”. Denne platform er en ny og motiverende måde at afdække talenter på, (lidt som Kahoot) og giver jer muligheden for at eksekvere på talenter, mål, værdier og opfølgning. Ved et foredrag med Iris får I muligheden for at “spille” Play Your Talent, hvorigennem I får viden omkring, hvordan I højner produktivitet, opgaveløsning, samarbejde og forbedrer kommunikationen. Play Your Talent øger effektivitet, drive og performance med op til 6 x mere (Gallup). Få glæde af Iris som foredragsholder, underviser i talent management, sparringspartner og ledelsescoach.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram