Prøv gratis
Prøv graits

Jannich Rindom

Om Jannich Rindom
Jannich Rindom er en uddannet coach og ekspert inden for Key Account Management. Han har også dygtiggjort sig inden for Disruptive Strategy fra Harvard Business School. Med mere end 20 års erfaring i telemarketing og over 1 million opkald i bagagen, har Jannich udviklet en tilgang, der markant øger konverteringsraten i salgskald.
Jannich er en passioneret underviser, foredragsholder og vært for SalgsRadio på Spotify og Apple Podcast. Med 20 års erfaring i telemarketing og over 1 million opkald i bagagen har han sammensat en tilgang, der markant øger din konvertering i salgskald.

Du kan finde Jannich på anerkendte platforme som Hubben Danmark, SpeakersLounge, GOLEARN.DK, DI Handel og LINKED SUMMIT2022 og 2023, hvor han inspirerer og uddanner både iværksættere og erfarne sælgere.
Med branchens bedste anmeldelser og bedømmelser på Trustpilot, Google Anmeldelse, Ratepanel og personlige LinkedIn-anbefalinger er Jannich den person, der kan hjælpe dig med at opnå det, du drømmer om inden for kombinationen af LinkedIn og videre over på telefonen.

Grib chancen og lær at sælge uden at lyde som en irriterende telefonsælger. Bliv den bedste sælger, du kan være - uden at gå på kompromis med dine værdier og autenticitet.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram