Prøv gratis
Prøv graits
Kursus

Kropssprog og toneleje

- Torben Wiese
Anbefales til dem, som ønsker at udsende de rette nonverbale signaler, arbejde med sin energi og smittende humør og øge sin indlevelse

Kursusbeskrivelse

Overser du de non-verbale signaler du udsender, lyder du for monoton eller taler du for meget, når du er i dialog med en kunde?

Vores overvejende vanestyrede kropssprog, betoning og udstråling udtrykker op til 90% af det vi siger. Med dette risikerer vi som sælgere at der ikke er overensstemmelse mellem vores ord siger og det vi faktisk udstråler og kunden kan opbygge købsmodstand. Vi kan desuden lyde uengagerede, arrogante - eller modsat - for begejstrede, når vi ikke ser os selv ude fra hvilket endegyldigt resulterer i færre salg.

I løbet af kurset, kommer vi til at gennemgå de vaner der påvirker vores udstråling og kundens oplevede indlevelse. Vi ser på vigtigheden af tempo og variation i stemmen der nemt vanemæssigt ændrer sig når vi føler vi er ved at vinde – eller er under pres. Vi gennemgår desuden verbale kommunikationsstrukturer der understøtter vores ønske om at fremstå troværdige.

Efter dette kursus, er du mere bevidst om de signaler du gerne vil udsende – og dem du faktisk udsender. Du har desuden de bedre forudsætninger til at aflæse kundens nonverbale vaner og tolke på disse. Grundlæggende, vil du have de bedste forudsætninger for at fremstå mere troværdigt, interessant og som du ønsker efter kurset.
Kurset har en værdi af 3.999 kr.

>>Klik her <<

Og prøv det gratis, ved at skrive dig op til en gratis testperiode

Kropssprog og toneleje

Indblik i hvilken betydning vores non-verbale udstråling og sprog har
Viden om hvilke vaner der understøtter vores budskaber og hvordan vi ser dem
Indsigt i stemmens og ordenes betydning

UDBYTTE

Du vil fremstå mere i harmoni med dine budskaber
Du vil kunne tilpasse dine ord og nonverbale signaler til situationen
Du vil fremstå mere troværdig og imødekommende og dermed øge dine salg.
star linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram