Prøv gratis
Prøv graits

Lasse Due

Om Lasse Due
Ledelseserfaringer fra store danske virksomheder som Tivoli, Den Blå Planet, Baresso og Espresso House har udviklet min sans for effektiv adfærdsledelse således, at jeg i dag har dedikeret mit virke til at hjælpe andre med teamledelse og ledelsesudvikling.
Udover at have trænet en blæksprutte til at åbne ølflasker, har jeg rekrutteret mere end 3.000 kollegaer, haft det overordnede ledelsesansvar for millioner af kundeoplevelser og rykket store teams fra én virksomhedskultur til en anden.
Min erfaring er den, at succesen venter dig, når opgaver gøres tydelige og appellerende, og denne evne kan jeg lære dig. Det handler ikke om at få det sagt, det handler simpelthen om at give kollegaer lyst til at udføre deres arbejde

Du vil på kurset lære hvordan din og andres hjerne fungerer og hvorfor hjernen nogle gange træffer valg, der ikke nødvendigvis er rationelle.
Når du har styr på det, vil du blive i stand til at målrette dine budskaber, så modtagerens hjerne syntes at din ide og budskab er let at forstå – og de vil føle sig klar til at tage aktion.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram