Prøv gratis
Prøv graits

Mirja Bang

Om Mirja Bang
Mirja har arbejdet med vækstvirksomheder i mere end 20 år, og underviser i at håndtere en hverdag i høj fart. Mirja specialiseret sig i, hvordan hjernen fungerer under pres. hvordan vi med håndgribelige metoder skaber ro og styrer vores adfærd under forhandlinger, præsentationer og i svære samtaler.
Mirja bruger hjerneforskning, emotionsforskning, fremtidsforskning og ledelsesforskning, når hun underviser og skriver bøger.

Mirja har skrevet bogen “HJERNEFABLEN – Til den ambitiøse leder der har kronisk travlt”. Bogen viser dig forskellen på sundt og usundt pres i din hjerne, og den hjælper dig med at opdage vigtige sider af dig selv, der hæver din selvindsigt og justerer din adfærd.

Den travle og komplekse hverdag er Mirjas ”laboratorie”, hvor ny og gammel forskning laves om til praktiske værktøjer, du kan implementere med det samme.

Håndgribelighed og simplicitet er nøgleord, når Mirja underviser. Hun hjælper dig med at få ro på en travl hverdag og at styrke din identitet som troværdig og selvbevidst forhandler og formidler.
Når Mirja underviser, taler hun varmt og ikke-dømmende med deltagerne, for hun har selv prøvet at blive opslugt af en ultra hektisk hverdag – og at miste sig selv i tempoet, der er et vilkår for virksomheder i høj vækst. Det kan ske for os alle, og Mirja ved at sælgere og ledere er udsatte grupper på arbejdsmarkedet, der nemt glemmer sig selv i ambitionerne om at opnå store resultater. Det er menneskeligt – ligesom det også er menneskeligt at komme tilbage på sporet.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram