Prøv gratis
Prøv graits

Om Hubben

Hubben er skabt for at kunne tilbyde sælgere den løbende udvikling og sparring, som de fortjener og har brug for.
Prøv Hubben af gratis

Gør en forskel for sælgere

Intentionen med Hubben er, at gøre en forskel for det danske erhvervsliv. Vi vil bidrage med vidensdeling og salgstræning, hver måned, hele året rundt. Udover at dele vores viden og salgsteknikker, så ønsker vi også at udbrede og opfordre, til en sundere kultur blandt sælgere.

Vores Kurser

Leder du efter et kursus, der giver rigtige resultater?
Vores kurser er designet med dig i tankerne.
Vores ekspertinstruktører tilbyder engagerende, interaktive og tilgængelige kurser, der hjælper dig med at nå dine læringsmål.
Vi tilbyder et struktureret og organiseret setup med mulighed for både fysiske og onlinekurser.
Vores mange kurser giver dig fleksible planlægningsmuligheder så du med fordel kan deltage på alle vores kurser løbende.

Slut dig til os i dag og start din rejse mod endnu større succes!

I hjertet af København

Du finder os i hjertet af København. Her lægger vi hus til de optimale rammer, for et inspirerende og lærings befordrende miljø - både for vores kunder og medarbejdere.

Åben mellem 9-16

Vores kontor er som udgangspunkt åbent i alle hverdage, fra kl. 9-16. Kunder med abonnement eller en forudgående aftale, er altid velkomne i dette tidsrum (afhænger dog af type abonnement).

Mød Hubben Danmark-Teamet

Kristian Olsen

Kristian Olsen er medejer af adskillige virksomheder og regnes for en af Nordens bedste marketing specialister. Kristian har opnået anerkendelse fra Google, som nu bruger ham som inspiration for alle deres partnere i Norden.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram