Prøv gratis
Prøv graits
Kursus

Personlig effektivitet & større arbejdsglæde

- Torben Wiese
Anbefales til dem, der ønsker at udnytte tiden godt, styre tiden selv og gøre mere af det værdifulde, reducere spildtid og negativt tidsforbrug. Til den som ønsker nærvær og arbejdsglæde og reduceret stress.

Kursusbeskrivelse

Tager du dig selv i at du spilder tiden, ikke får nok ud af dine indsatser og at du til tider føler dig stresset og presset?

Som sælgere har måden vi bruger vores tid på stor indflydelse på vores resultater, omsætning og indtjening. Vi føler os trygge ved det vi plejer at gøre og bruger nemt tiden uhensigtsmæssigt og på en måde der påvirker vores humør negativt.

I løbet af kurset, oplever du hvordan du med bedre planlægning og prioritering kan styre din tid og indsatser bedre og opnå mere. Du får desuden ideer og værktøjer til, at bruge tiden værdifuldt og til at opnår større glæde og overskud.

Gennem dette kursus bliver du mere bevidst om hvordan du bruger tiden bedre. Du vil fremstå med mere overskud i salgssituationen og have overskud til uforudsete hændelser. Kommunikationsmæssigt bliver du også bedre i stand til at påvirke kundens valg tidsmæssigt. Efter dette kursus, kan du forvente at have mere tid til det vigtige og fremstå med mere indre ro og overblik.
Kurset har en værdi af 3.999 kr.

>>Klik her <<

Og prøv det gratis, ved at skrive dig op til en gratis testperiode

Effektiv arbejdsdag og større arbejdsglæde

Indblik i hvor vanestyret og begrænsende vi ofte bruger vores tid
Værktøjer og tankegange der sikrer at det er dig der styrer tiden – og ikke omvendt
Inspiration til at reducere stressorer i hverdagen

UDBYTTE

Du vil have et bedre overblik over din dag
Du vil prioritere bedre og gøre det du har planlagt
Du vil få mere tid til det der er vigtigt for dig
star linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram