Prøv gratis
Prøv graits

Toben Wiese

Om Torben Wiese
Torben Wiese har trænet salgsstyrker i mere end 25 år, han er dobbelt bestsellerforfatter og specialiseret i forandringer, vaner i alle salgets faser samt hvordan man ser og bryder både sine egne og kundens vanemønstre. Han er kendt for sin motiverende, nærværende og energiske undervisning.
Torben Wiese har skrevet bestsellerbøgerne ”Bryd vanen og nå dine mål” og ”Bøj fisken mens den er frisk – og nå højere mål” og senest er kommet bogen ”Grib dine kriser – Personligt, hjemme og på arbejdet”. Han har undervist og holdt foredrag for over 300.000 ledere, sælgere og medarbejdere og har erfaringer fra alle former for salg og alle salgets faser. Hans store interesse er interaktionen mellem mennesker samt de vaner og mønstre vi har, hvornår vaner er gode eller dårlige, om hvordan vi får øje på vanerne – og på hvordan vi forstærker eller ændrer dem og når vores mål. Torben er desuden en ofte benyttet ekspert på DR, TV2, DR P4, Radio4 samt i både privat- og erhvervspressen. Desuden er Torben Wiese vært på podcasten ”Torben og Foredragsholderne”.
Hjernen elsker vaner fordi det føles trygt, at gøre hvad vi plejer og fordi hjernen sparer energi når vi gør hvad vi plejer. Specielt når vi skal præstere, er ”på” og måske under pres som vi kan være i en salgssituation træder der hver gang mønstre i kraft som umiddelbart føles gode, men som måske får os til at tabe kunden gang efter gang uden at vi rigtigt forstår det. Dette medfører spildt tid og muligheder, reduceret salg og for lange beslutningsprocesser og som måske falder ud til konkurrentens fordel.

Med Torben Wiese’s dybe indsigt i alle salgets faser samt salgets psykologi og vaner får du inspiration, ny viden og konkrete brugbare værktøjer til at se dig selv ude fra og ændre dine vaner – også midt i dialogen med kunden. Du lærer desuden, at være nærværende og få både dig selv og kunden ind i nu’et hvor beslutninger træffes. Du bliver motiveret, får fornyet energi, selvtillid og modet til at prøve nye ting og nå højere mål.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram