Prøv gratis
Prøv graits

Underviserne 

Vi er 10 specialister, hvor til sammen har vi over 100 års erfaring indenfor salgstræning og teknikker. Alle vores undervisere er unikke på hver deres område. 

Mirja Bang

Mirja træner i at håndtere en hverdag i høj fart. Hun har specialiseret sig i, hvordan hjernen fungerer under pres, og hvordan vi med håndgribelige metoder skaber ro og styrer vores adfærd under forhandlinger, præsentationer, i svære samtaler og gennem kriser.

Læs mere

Kristian Olsen

Siden 2003 har Kristian rådgivet over 2000 virksomheder omkring Google Ads. Han bliver brugt som inspiration for andre Google Ads bureauer i hele Norden & Benelux, og han rådgiver hos Think With Google.

Desuden bliver han anvendt som ekspertkilde, i diverse avisartikler og på TV2 news.
Læs mere

Jacob Elton

Tekst kommer...
Læs mere

Lasse Due

Ledelseserfaringer fra store danske virksomheder som Tivoli, Den Blå Planet, Baresso og Espresso House har udviklet min sans for effektiv adfærdsledelse således, at jeg i dag har dedikeret mit virke til at hjælpe andre med teamledelse og ledelsesudvikling.
Læs mere

Jacob Kjellerup

Jacob har undervist sælgere, servicefolk og ledere i mere end 20 år. Han er ekspert i at formidle effektive kommunikationsværktøjer på en let, humoristisk og nærværende måde. Gå ikke glip af hans undervisning, hvis du ønsker stærkere kunderelationer og mange flere salg.

Læs mere

Farah Qureshi

Farah har en Master Degree i Neuromarketing fra CBS og har arbejdet indenfor faget siden 2012.

Farah er passioneret for at forstå menneskehjernen bag succesfuld markedsføring og i dag arbejder helt specifikt med neuroads.
Læs mere

Osama Salame

Osama nu i mere end 12 år holdt massevis af foredrag for virksomheder, foreninger og uddannelsesinstitutioner. Hans foredrag omhandler og bygger på Storytelling, som er et af de mest effektive værktøjer til at skabe motivation og positiv forandring.
Læs mere 

Jannich Rindom

Jannich Rindom er en uddannet coach og ekspert inden for Key Account Management. Han har også dygtiggjort sig inden for Disruptive Strategy fra Harvard Business School. Med mere end 20 års erfaring i telemarketing og over 1 million opkald i bagagen, har Jannich udviklet en tilgang, der markant øger konverteringsraten i salgskald.
Læs mere
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram